Аудио книгите

Аудио книги на български език от audiobookbg.com

Аудио книгите са нещо изумително.

Представяте ли си как би реагирал човек, който е живял през 16 век, ако му кажете, че в днешно време ние можем да слушаме книги. Та то си е за невярване.

Аудио книгите ни позволяват да ‘четем’ книги, докато тичаме, ядем, пишем, ходим и какво ли още не.

Но не е само това. Нали знаете колко е неудобно да извадите книга в препълненото метро или градски транспорт и да не можете да се настаните удобно, защото сте заобиколени от хора, които се бутат във вас.

Точно в такива ситуации, аудио книгите биха ви били много полезни. Просто може да си сложите слушалките и да започнете да слушате любимата си книга, без да е нужно да се притеснявате от това, че ще бутнете някого с книгата си.

Даже по този начин ги ‘научавате’ да слушат и четат наистина хубави книги.

Аудиокнигите правят живота ни много по – хубав и ни позволяват да обогатяваме самите нас, когато си пожелаем, независимо от действието, което извършваме в момента.

Точно заради това ние решихме да започнем audiobook.bg и да позволим на повече хора да усетят силата на аудиокнигите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав