Джеймс Алън – Мислещият Човек (Аудио книга) статия

Мислещият Човек - Джеймс Алън (Аудио книга) - audiobookbg.com

За кого е тази аудио книга и защо бихте я слушали ?

Тя е за тези от вас, които усещат, че живота не е това, което искате да бъде. Аудио книгата е за всеки, на когото му е дошло до гуша от положението, в което се намира в момента и иска да намери начин как да преодолее трудната ситуация или препятствието ,пред което седи и не само него, а всички, които ще идват за напред. Тя е за всеки, който знае, че нивото му на мислене не е там, където трябва да бъде. Тя е за всеки, който се нуждае от положителна промяна в живота си и не знае как да постигне.

От аудио книгата ще научите как да спрете да бъдете жертва на обстоятелствата и заобикалящият ви свят и да започнете да действате към изпълнение на вашите цели. Тя ще ви отвори очите, че вашият живот е продукт на начина ви на мислене. Най-хубавото нещо на тази аудио книга, е че е много, много кратка – за 55 минути ще научите неща, които ще останат във вас завинаги!

Линк за изтегляне: Джеймс Алън – Мислещият човек (Аудио книга)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав