Доходи от интернет

Възможно ли е да получавате достатъчно доходи от интернет

Разбира се, че е възможно. Все по-голяма част от хората започват да работят и да получават доходи от интернет. Някои от тях се справят толкова добре, че стават истински богаташи. Ето кои са най-богатите хора в света, натрупали състоянието си предимно от доходи от интернет.

Осем милиардери с доходи от интернет

Джеф Безос

Джеф Безос е американски технологичен и търговски предприемач, инвеститор и филантроп. Доходите му от интернет към 2018 година възлизат на около 83 милиарда долара.  Той е най-известен като основател, председател и главен изпълнителен директор на Amazon.com, най-големият сайт за онлайн пазаруване в света. Компанията започва като интернет търговец на книги и се разширява до голямо разнообразие от продукти и услуги. Така натрупва огромните доходи от интернет на създателя си. В момента Amazon.com е най-голямата компания за интернет продажби в света, която позволява не само на Джеф Безос, а и на много хора по цял свят да трупат доходи от интернет.

Марк Зукърбърг

Историята на Марк Зукърбърг е мечта на всеки, който иска да има доходи от интернет. Той е американски компютърен програмист и интернет предприемач. Зукърбърг е съосновател на Facebook и в момента работи като негов председател и главен изпълнителен директор. Класиран е от Forbes като петия най-богат човек в света, а доходите му от интернет възлизат на над 63 милиарда долара. Зукърбърг стартира Facebook от спалнята си в университета в Харвард, заедно със съквартирантите си Едуардо Саверин, Андрю Макколъм, Дъстин Московиц и Крис Хюз, без дори да имат намерения да генерират доходи от интернет.

Лари Елисън

Лари Елисън е третият в листата с богаташите от доходи от интернет и притежава забележителните 61 милиарда долара. Той е американски бизнесмен, предприемач и благодеятел, съосновател на Oracle Corporation. До септември 2014 г. е изпълнителен директор на компанията, освен това е неин изпълнителен председател и главен технологичен директор. Компанията печели доходи от интернет, като продава софтуер, технологии за база данни, облачни инженерни системи и др. През 2018 година доходите от интернет на Oracle Corporation я нареждат на трето място в света.

Лари Пейдж

Лари Пейдж е американски компютърен учен и интернет предприемач, който заедно със Сергей Брин основава Google. Пейдж печели основните си доходи от интернет като главен изпълнителен директор на Alphabet Inc, компанията-майка на Google. Състоянието му, натрупано от доходите от интернет и от изобретенията му в Тесла Моторс, възлиза на около 50 милиарда долара.

Сергей Брин

Сергей Брин е роден в Русия, но живее в САЩ. Той е компютърен учен, интернет предприемач и филантроп.След като създава Google заедно с Лари Пейдж, той започва да генерира огромни доходи от интернет. Брин е президент на Alphabet Inc., компанията-майка на Google, но работи и по други, лични проекти. Освен да трупат доходи от интернет, заедно с партньора си Лари Пейдж се опитват да помогнат за решаването на световните енергийни и климатични проблеми чрез Google.org, което инвестира в алтернативата енергийната индустрия да намери по-широки източници на възобновяема енергия. Доходите от интернет и вероятни други занимания са направили Брин притежател на 43 милиарда долара.

Ма Юн (Джак Ма)

Следващият забогатял от доходи в интернет отново е свързан с компания, която добре познавате. Това е Ма Юн, по-известен като Джак Ма. Той е китайски бизнес магнат, основател и изпълнителен председател на Alibaba Group, един от най-големите сайтове за интернет търговия на дребно. В момента той е най-богатият човек в Азия и 14-ият най-богат в света, а доходите му от интернет са му натрупали около 42 милиарда долара. Джак Ма се превърна в икона в онлайн бизнеса и предприемачеството, един от най-влиятелните бизнесмени с доходи от интернет в света и филантроп, известен с излагането на своята философия на бизнеса.

Ма Хуатенг

Ма Хуатенг също е китайски предприемач, който залага на доходите от интернет. Той е основател, президент, главен изпълнителен директор и член на изпълнителния съвет на Tencent Inc., една от най-големите интернет компании в Китай. Компанията осигурява доходи от интернет, като контролира най-голямата мобилна услуга в Китай, а нейните филиали предоставят медии, развлечения, интернет. Доходите от интернет дейностите на самия Хуатенг са го направили по-богат с цели 25 милиарда долара.

Масайоши Сон

Следващият ни милиардер от доходи от интернет е Масайоши Син, японски бизнесмен с корейски произход. Той е основател и настоящ главен изпълнителен директор на SoftBank, главен изпълнителен директор на SoftBank Mobile и настоящ председател на Sprint Corporation. Занимава се с електронна търговия, интернет, технологични услуги, телекомуникации. Той е най-богатият човек в Япония и доходите му интернет и от другите му начинания възлизат на над 24 милиарда долара.  

Трудно ли е да получавате доходи от интернет

Ако искате да влезете в списъка с милиардерите чрез доходи от интернет, със сигурност няма да ви е лесно. Но доходи от интернет могат да получават и в по-скромни количества, достатъчни, за да живеете добре. Ако искате да научите повече за начините да имате доходи от интернет, можете да прочетете някоя от множеството специализирани книги за бизнес и финанси, където ще намерите подробности за методите, подводните камъни и предимствата на получаването на доходи от интернет.

Книги за доходи от интернет

На книжния пазар има много книги с идеи за това как да имате доходи от интернет. Те са написани от автори, които имат познания, опит и идеи в областта на онлайн бизнесите. Някои от тях са чужденци, но други са българи, които познават далеч по-добре спецификата на нашенския онлайн пазар и триковете, които ще ви помогнат да повишите доходите си от интернет.

Разбира се, книгите за доходи от интернет не са достатъчно условие за успеха ви, но са чудесно начало. Когато са съчетани с вашите умения, старания и опит, който ще натрупате сами, имате истински шанс да се издържате изцяло от доходи от интернет.

Аудио книги за доходи от интернет

Ако въпреки желанието си нямате време да четете полезни книги, препоръчваме ви да се сдобиете с аудио книги за доходи от интернет от audiobooksbg.com. Те са прочетени от професионален диктор и превърнати в удобен mp3 формат, който лесно можете да запишете и да слушате на всяко устройство – на телефона, таблета, компютъра, mp3 плейъра. Така можете да научите всичко за доходите от интернет, докато пътувате в градския транспорт, докато готвите у дома, докато спортувате или извършвате другите си ежедневни дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав