Звукозаписно студио София

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 63

Какви са функциите на звукозаписното студио?

Звукозаписното студио има специални функции за аудио записи, смесване и аудио продукция или вокални музикални изпълнения, високоговорители и други звуци.

Чудите се къде да запишете новата си песен или запис в София?

Можете да ги запишете в студио ни в центъра на София – ул. „Георги С. Раковски“ 132. По-долу ще намерите карта.

Разполагаме с кабина за звукозапис, клас А звукови карти и аудио хардуер.
Можете да се свържете с нас на 0876653260 – Апостол. Кажете, че сте разбрали от Audiobookbg.com, за да Ви дадем по-добри условия.
Също така можете да ни пишете чрез формата по-долу.
Fields marked with an * are required
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 71
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 70
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 67
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 66
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 63
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 62

Карта:

Звукозаписно студио София.

Обща информация за звукозаписните студиа

Звукозаписно студио София - обща инфорамция

Звукозаписното студио има специални функции за аудио записи, смесване и аудио продукция или вокални музикални изпълнения, високоговорители и други звуци. Звукозаписно студио София. Те са в размер на малък проектен проект, който е достатъчен за запис на песенна китара, в голяма сграда за пълен оркестър от 100 или повече музиканти. В идеалния случай записването и наблюдението (слушане и смесване) се постига от акустичен или звуков инженер, за да се постигне най-добрата акустична характеристика (звукова изолация или разширен или отразен шпиц, който може да се чуе чрез слушане на други звуци, поглъщащи звуци)Звукозаписно студио София. Продължителност до.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 2
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 3

Звукозаписно студио София (за оркестри, например електрическа китара, пиана, сексофони или ансамбли)

за певци, асистирани музиканти, гласови артистични филми, телевизия или анимации, фолиа за реклами или алтернативи за разговори, или за съответните им Soundtrack може да се използва за запис на музика.Звукозаписно студио София. Общите звузаписни студия София разполагат със стаи със “студио” или “хол” (а понякога и допълнителни изолационни павилиони), които са свързани с микрофони и микрофони, където работят инструменталистите и операторите;Звукозаписно студио София. И “контролни стаи”, където звуковите инженери, понякога с продуценти на звукозаписи, професионални lydblandingskonsoller, компютър с ударни устройства или специални софтуерни комплекти (след 1980 и 1990) да бъдат смесени, модифицирани (напр. Настройване и въздействие) и инженери за запис на аудио (на лента) или цифров запис на твърди дискове и аудиослушатели на музика на живо и слушане на висококачествено аудио “Track” се записва на високоговорителя или слушалките. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 7
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 6

Често има по-малко стаи за „самотни кабини“, наречени барабанни или електрически китарни усилватели и говорещи тези звукови микрофони, които правят по-дълги инструменти като да предпазват уреда от звука на микрофона, или „сушилните“ стаи да записват устно.Звукозаписно студио София. Ще има или звукова китара или студена виолетка като цигулка, а големите звукозаписни студия обикновено имат големи, тежки и трудни транспортни инструменти и музикални инструменти в студиото.Звукозаписно студио София. Като роял, Hammond орган и електрическо пиано.
оформление

Звукозаписните студия София обикновено имат три или повече стаи:

Студиото, в което вокалисти и инструменталисти са взети от техните инструменти, певци и микрофони, за да играят игри и, за електрически и електронни устройства, (свързване към изхода на инструмента или борда на DI Milan, или свързване на бас и мощност ораторни шкафове) хол “китара); Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 11
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 10

Изолационни кабини или вокални кабини. Изолационните павилиони са малки шумоизолирани стаи, предназначени за инструменталисти (или за високоговорители).Звукозаписно студио София. Песни са създадени за певци. И двата типа стаи обикновено са прозорци, така че артистите могат да видят други членове на групата и звукоинженери / продуценти на звукозаписи, като певци, лидери на групи и музиканти често дават или получават визуални сигнали;
Звукозаписно студио София. Има контролна зала, в която звукоинженерите и създателите на записи продължават да пеят, микрофони и инструментални сигнали, без комбинирани конзоли и свирене на групата (1980 и началото на 1990) или твърдия диск (1990 и няколко десетилетия по-долу) и записване Превключващи слотове, използващи слотове и настройки на конзолата на миксера и блокове за захранване с високоговорители за слушане и дисплей или слушалки; и Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 15
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 14

Двигателно отделение, където се организират стъклени апарати, като например охлаждаща решетка с усилвател на вентилатор.Звукозаписно студио София. Това може да бъде оборудване, което може да попречи на процеса на записване.

Звукозаписното студио София е внимателно проектирано

около принципите на космическите екстракти, за да създаде набор от пространства с необходимите акустични свойства, за да записва точно и точно звука. Това включва както третиране на помещенията (използване на шоуто и излъчвания материал на повърхността на помещението, така и подходяща реакция спрямо физическите измервания) и звукоизолация (също и за гласова изолация). Звукозаписното студио също трябва да има звуков звук във външната обвивка, за да спре шума от пътния и пътния трафик от микрофони, за да спре звука от напускане на имота. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 19
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 18

Звукозаписното студио София може да включва няколко стаи, като например кутията Walkle, малка стая, предназначена за гласуване, и една или повече допълнителни изолационни павилиони за високата китара и допълнителна контролна зала.Звукозаписно студио София. Докато звукоизолацията е важна цел, музикантите, певците, аудиоинженерите и продуцентите на звукозаписи все още могат да се виждат, да гледат предупредителни лица и да изпълняват бандадер. Като такива, “хол”, изолационен павилион, гласова кабина и контролна зала обикновено имат прозорци.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 23
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 22

Звукозаписно студио София (за оркестри, например електрическа китара, пиана, сексофони или ансамбли)

Звукозаписните студия София обикновено имат три или повече стаи:

Звукозаписното студио София е внимателно проектирано

Звукозаписно студио София - устройства

На стоки
Устройствата, обикновено включени в звукозаписното студио, включват:

Основна професионална миксираща конзола (някои имат 72 канала)
За да добавите множество канали, допълнителна малка миксираща конзола с 4, 8 или 16 канала (например, ако е необходимо да се измери комплект барабани и всички канали се използват в по-голяма конзола, след това допълнителен 16-канален миксер. Звукозаписно студио София. Смесете смесено за комплекта ще позволят)
Има голям брой микрофони, като Navi 1272 и NAV 3104
Multitake Recorder (Годишна лента от 80-те и началото на 1999 г., и дигиталния рекордер за твърди дискове през 1990-те и следващите десетилетия) Звукозаписно студио София.
Компютри (като Mac, DesignSine и др.)
Разнообразие от микрофони (сърдечни микрофони, кондензаторни микрофони, всеобхватни микрофони и др.) Често присъстват в Newman Tube микрофони, AKG тръбни микрофони, RCA Tape микрофони и Shure SMS 57 и SM 58 Microphone. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 27
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 26

Голям брой кутии за единица DI Звукозаписно студио София.

Две или повече обороти (напр. Техника 1200)Потопете (например, Digidesign Big Sync) Звукозаписно студио София.
Да се ​​даде възможност на микрофоните да разполагат с голям обхват на микрофонни магазини (рафт за стрели, директен багажник, плот за маса) на подходящи места пред певци, инструменталисти или ансамбли
Референтни монитори, които имат ясни говорители на честотната характеристика за запис на записващи устройства или песни Звукозаписно студио София.
Усилвател на мощност (като Breston) за мониториЗвукозаписно студио София. Слушалките за наблюдение на студиото (обикновено затворена обвивка, за да се предотврати изтичането на звука в микрофона) Звукозаписно студио София.
Говорители на потребителски клас, включително стерео говорители, кутии за стена и стерео високоговорители. Инженерите искат да ги изслушат, как е перфектната комбинация от редовни спици на слушателите. Ако инженерите слушат висококачествен микс от справочен екран, това е чудесен начин да проверите миксовете и звуците, но това не позволява на инженера да чуе как потребителят у дома ще слуша този микс.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 31
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 30

Звукозаписно студио София. Работна станция за цифрово аудио

Музикална работна станция Звукозаписно студио София.
“On Air” или “Recording” светлинни стихове, за да напомнят на останалите студийни потребители да запазят тишина
Широко се използват изходни устройства за захранване, като компресор, рециклиране, или едновременно флот, Юри, амбулаторни лаборатории,Звукозаписно студио София. DBX компресори. D-ENTS включва DBX 902. Вратите за къпане включват Dramaer DSA 201 Равни играчи са нови и моделите на Юри са включени. Ефектите включват Plate Reversa, SpringRivers, Roland Space Eco. Някои от студиата избират големи китарни педали.
Музиката сама Звукозаписно студио София.
Gadgets

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 35
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 34

Избор на устройства в музикално студио с голямо пиано – звукозаписно студио София

Не всички музикални студия са оборудвани с музикални инструменти. Някои малки студия не разполагат с приспособления, а групите и изпълнителите се очаква да включват своите инструменти, усилватели и високоговорители.Звукозаписно студио София. Въпреки това, големите записващи акрахати често разполагат с набор от инструменти в “хола”, особено в инструменти, усилватели и високоговорители, които са големи, тежки и трудни за носене (например кучешко тяло) или надеждно (великолепно пиано).Звукозаписно студио София. Да се ​​включи в една сесия на запис) С музикално оборудване и оборудване в студиото студиото получава допълнителни разходи, защото пианото изисква пропорции и устройства, тръбни усилватели и високоговорители трябва да се поддържат.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 39
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 38

Това обаче прави по-лесно за записване на артистите, тъй като не е необходимо да включват големи, тежки уреди или китарни усилватели, те не трябва да включват допълнителни усилватели и шкафове.Звукозаписно студио София. В допълнение, по-евтиното време за обучение се използва, за да отидете на оборудването и да го инсталирате. Друго предимство е, че микрофоните могат да бъдат инсталирани на подходящи места с всички студийни ресурси, и може да има DI единици, прикрепени към дънната дъска на усилвателя, което увеличава времето за настройка. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 43
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 42

Те могат да бъдат намерени в звукозаписно студио София.

Клавиатурни устройства и свързани клавишни инструменти
Голямо пиано (Stevenway, например) Звукозаписно студио София.
Тялото на Homem и въртящият се лейли говорител
Електрическо пиано Fender Rogues Звукозаписно студио София.
Електрическо пиано на Volutzer
Пиано с MIDI клавиатура или MIDI
Vintage синтезатор (напр. Синтезатори на Moog)
Клавиатурен усилвател Звукозаписно студио София.
Акустичен барабанен комплект: Може да съдържа само трикраки барабани и стойки. Студията са специално големи марки като Premier, Ludwig и Gretestcheck, някои студия имат избор от класически примки. Барабаните обикновено предпочитат да използват барабана и пяната Звукозаписно студио София.
Басов усилвател и шкаф за метрото (например, SVT MPD и 8×10 шкаф)

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 47
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 46

Тръбните усилватели могат да се доставят и от китарите Empires и Guitar Speaker Cabinets (като Fender Tune и Marshall Tube Epip и Speaker Stack Vaux, Emig и Gibson). Звукозаписно студио София.
Стари гитари и автобуси, направени от Fenders, Gibson и Renebaker
В редки случаи, студиото може да има молотонен расов барабан, седалка, двойна следа или необичайно устройство, което групата може да иска да опита специфичен глас. Звукозаписно студио София.
Китари и кошници често се очаква да донесат своите зъбни колела, баси и електрически подложки. Барабаните често попадат в капана си, Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 51
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 50

Голям брой кутии за единица DI Звукозаписно студио София. 

Звукозаписно студио София. Работна станция за цифрово аудио

Избор на устройства в музикално студио с голямо пиано – звукозаписно студио София

Те могат да бъдат намерени в звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София - история

През 2000-те и 2010 г. общи компютри изиграха важна роля в процеса на бързо записване. Със софтуеър като Pro Tools, мощен, висококачествен компютър с бърз процесор, миксер, многоканален записващ материал, cineSeezer, семплер и блокове за захранване (Reverb, Eco, Compression и др.) Като звукозаписно студио София, необходими през 1980-те и 1990-те години. ) може да се промени. Цифрова аудио работна станция, проектирана с нея, или DAW. Известният софтуер за запис на звук включва Epile Logic Pro, Digidesen Pro Tools Staineberg, перлен цифров изпълнител – филм и филм, които са близки до стандарта за много професионални студия – Квебек и Neodeo. Други програми включват Aubtan Live, MixQuat, Cakewak Sonar, ACID Pro, F. Studio, Adobe Audition, Auto-Tune, Търсене и поръчка. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 55
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 54

През 2010 г. звукозаписът на софтуера в звукозаписно студио София

зависи от качеството на машината, на която работи, особено висококачественият хардуер е с по-малък приоритет до включването на MIDI.Звукозаписно студио София. Apple Macintosh се използва за повече студийна работа, но много софтуерни продукти са достъпни за Microsoft Windows и Linux. Ако не се използва миксираща конзола и всички съединения се правят само с една клавиатура и мишка, това се нарича микс в кутията (“ITB”). “Otibi” Използва се, когато се смесва с друг хардуер, но не само с компютърен софтуер. Звукозаписно студио София.
Частно лично звукозаписно студио понякога се нарича студио за проекти или домашно студио. Такова студио често отговаря на специфичните нужди на конкретен изпълнител или се използва като некомерсиално хоби. Първото модерно проучване на проекта беше наблюдавано в средата на 80-те години с появата на достъпни мултитакови устройства за запис, синтезатор и микрофони. , Освен понижаващите се цени за медийни устройства и активи, продуктите за запис на дискове са доказано по-евтини. Звукозаписно студио София.

Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com - българските аудио книги- 59
Звукозаписно студио София от Audiobookbg.com – българските аудио книги- 58

Записването на пиеси и усилваната електрическа китара са предизвикателство в домашното студио, защото обикновено са най-високите инструменти.Звукозаписно студио София. Традиционните барабани изискват шумоизолация в тази гледна точка, за разлика от електронните или семплираните барабани.Звукозаписно студио София. За подаване на захранване за действителния звук на усилвател с електрическа китара са необходими захранващи захранващи устройства (базиращи се на захранване или базирано на захранване) или изолационни кутии или ботуши. Ефективно споразумение е симулация на усилвател, или усилвател за моделиране, премакс / процесор или софтуерно базиран симулатор на китарен усилвател.Звукозаписно студио София. Понякога музикантите променят високи, неудобни устройства като барабани, с клавиатури, които днес предоставят образци в реално време. Способността на дигиталния запис да стартира с ADATee на Алис и относително ниската му цена, първоначално въведена с 3995 долара, е била най-вече отговорна за разработването на проектното проучване през 90-те години. Звукозаписно студио София.

Интегрираният павилион е стандартна къса стая в звукозаписно студио София

, като и двата звука и звук са външни и звукоизолирани като всяка друга стая в аудио индустрията, което я прави малко по-различна за дизайна. Предназначен за Барабанистът, певицата или китарният кабинет, за да се направи добро звуково помещение, с микрофони, е различен от звука в стаята.Звукозаписно студио София. Професионалното звукозаписно студио разполага с контролна зала, голяма всекидневна и една или повече малки изолационни павилиони. Всички стаи са шумоизолирани по различни начини, включително две нива на 5/8 “стоманена ламарина, от два слоя слой до късна дължина от двете страни на пяна стена стена, батерия изолация или картонена кутия яйце, двойна стена. Чрез добавяне на пяна към ъглите, “автобусните капани” са известни и като се използват две 1/2 “или полумесечни стъклени тигани, е построена втора двойна топлина на разстояние от въздуха на въздуха във въздуха Управление. Под ъгъл от 5-15 градуса, които намаляват размера на килима или друга излизаща от пяна среда, с поне въздушна сила върху малката страна на V-образната “V-образна”, създадена от две категории: Звукозаписно студио София. Това е въведение в домашното студио. Точките и студийният дизайнер ще бъдат правилният избор за наемане: Използвайте Таблица 3.1, за да изчислите загубата на предаване на различни честотни клетки, като използвате дебелината на материала и формулата TL = 14.5logMf-16 от обичайните строителни материали. Може да се използва. [2] Звукозаписно студио София.

Томас А. Уотсън е изобретен, но през 1877 г. Александър Гамбер Бел не използва шумоизолираната кабина, за да покаже телефона. [3] Преносима самостоятелна кутия за изолация, компактна китара, шкаф за изолация на високоговорителите или кутия за изолация за голям кабинет на високоговорителя за китара. Панел Gobo получава същата идея в по-скромна степен;Звукозаписно студио София. Например, група барабани, която е твърде много в хола или на сцената, прозрачният панел Gobo от изкуствено стъкло може да задържи звука отстранен и другия микрофон да тече, което има по-независим контрол над всеки канал на инструмента в таблата за смесване. ,

Звукозаписно студио София. Radio Studio е много подобен на Studio Studio, особено когато производствените проучвания обикновено не се използват във въздуха, както в студиото, където интервюто завършва до края на интервюто. Този тип студио обикновено има всички аксесоари, които са в друго звукозаписно студио, особено ако е на голяма станция или общо съоръжение със станционна конфигурация, но групите на хората.Звукозаписно студио София. Проектиран да работи заедно живеят, е ситуация с два вятъра (вж. Horn, S, Radio making) [8]

Broadcast Studio също използва много от същите принципи, както при звукоизолация, живия въздух на тяхното използване.Звукозаписно студио София. Такова оборудване обикновено включва телефонен хибрид, телефонни разговори във въздуха, позициониран кодек за приемане на телевизионни предавания, аларма за мъртъв въздух за откриване на неочаквано мълчание и закъснение при излъчване на всичко от кашлицата до мръсния език.Звукозаписно студио София. В САЩ трябва да има аварийно декодиращо събитие (обикновено в студиото) на станциите, лицензирани от Федералната комисия по комуникациите (FCC), а в случая на електроцентралите – кодиращо устройство, предадено на канала. Може да се намеси в програмирането на всеки канал Warning

Компютрите се използват и за пускане на реклами, джингли, броня, звукови сигнали, телефонни обаждания, звукови ефекти, справки за трафика и времето, а сега и пълна автоматизация, когато няма служители.Звукозаписно студио София. За речево шоу, продуцент или асистент в контролна зала управлява шоуто, с покана за преглед и представя субекта в имената и редовете на обаждащите се, които могат да видят хоста на домакина и да направят правилната презентация.Звукозаписно студио София. Интервю за победител на радио-велосипеди също може да бъде редактирано “в състезанието” и след регистрацията, въздухът може да бъде поставен в рамките на един или два или два часа и наградата може да бъде приета.

В допълнение, цифровите миксиращи конзоли могат да бъдат комбинирани с Ethernet чрез аудио, или изходи и изходи, свързани с монтирани на рейк аудио двигатели и една или повече линии за управление (компютър, свързан със семически порт) или компютри, свързани с компютри Може да бъде разделена на две части, така че създателят или талантът да могат да контролират шоуто от двете точки с Ethernet и аудио (Live) или FTP (запис) Готово), позволява отдалечен достъп, така че диджеите да могат да изпълняват от домашното студио чрез ISDN или интернет.Звукозаписно студио София. Необходими са допълнителни външни аудио връзки за сателитна антена и уебкастинг или подкастинг за връзка със студио / предавател, предавания и приемания за въздушни станции.

През 2010 г. звукозаписът на софтуера в звукозаписно студио София

Интегрираният павилион е стандартна къса стая в звукозаписно студио София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав