Как аудио книгите ти помагат да правиш повече СЕКС!

Аудио книги на български език от audiobookbg.com

Има един въпрос, който го задавали хората преди хиляди години, който дори инженерите и учените не могли да отговорят. И той е… Как да правя повече СЕКС?

От години изучаваме тази материя, изхарчихме милиони долари в проучвания, интервюта, изучавания на човешкия мозък, използвахме най – мощните компютри на планетата и стигнахме до заключението, че, за да правите повече СЕКС, трябва да… слушате повече аудио книги.

Да, добре видяхте. Аудио книгите са решението на този проблем. Но сега като се замислим, това е напълно логично и ето защо:

  • Жените обичат мъже, които правят много пари. Мъжете обичат жени, които правят много пари.

И сега идва въпросът: Добре как да правя много пари?

Много просто! Изслушвате аудио книгата на Робърт Кийсосаки – Богат татко, беден татко и следвате принципите в нея. Това го правите в продължение на няколко години и несъмнено след това ще имате достатъчно пари, че да привличате противоположния пол като супермагнит. Където и да ходите, все ще привличате хората около вас.

  • Хората обичат хора, които не са стресирани.

Нашите дългогодишни изследвания показват, че хората обичат да са около хора, които са енергични, мотиварани и не са стресирани. Суперкомпютрите, които използвахме, доказаха, че заредените хора с енергия имат 70% повече шанс да успят в живота.

Как да премахнете стреса ли? Изслушайте аудио книгата на Дейл Карнеги – Как да спрем да се безпокоим и ви гарантирам, че до 1 седмица ще правите повече СЕКС от предишната. И нека само да кажа, че това е научно доказано, така че няма никакъв смисъл да се съмнявате в това, което казвам.

  • Жените обичат мъже, които ги разбират. Мъжете обичат жени, които ги разбират.

Ако искате жените около вас да искат да правят СЕКС с вас, по – добре започнете да ги разбирате. И сигурно се питате: “Абе, човек, как да ги разбера тези жени?” Не се притеснявайте, имаме решение на този проблем. Той е аудио книгата на Джон Грей – Мъжете са от Марс, жените от Венера. Тя ще те научи как най – накрая да разчиташ знаците на тези жени и те да желаят да те имат. Изследванията ни показват, че хората, които са слушали аудио книгата на Джон Грей, правят 2 пъти повече секс от останалите хора.

Знам, че най – вероятно сте много очудени колко просто изглежда всичко, но то наистина е така. Можем да ви кажем, че тези милиони, които инвестирахме в разучаването на този жизненоважен въпрос си заслужаваха. Сега най – накрая хората ще могат да правят повече секс.

Вече приемаме благодарности и по имейла: hello (at) audiobookbg.com

Не приемайте този текст много на сериозно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав