Как да изкарам пари от интернет

Как да изкарам пари от интернет – статия от Audiobookbg.com

Можете да работите като агент продажби по телефона в Tradeon.bg. Те създават бюджетни, но в същото време красиви и функционални сайтове.

Вашата работа ще се състои в това да прозвънявате потенциални клиенти и да уреждате среща със специалист от техния екип.

Можете да се свържете с тях на имейл svetoslav@tradeon.bg или на телефон +359888455055.

В тази статия можете да научите повече по следните теми:

Как да изкарам пари от интернет – правилните ценности

Как да изкарам пари от интернет – разговори за реалността

Как да изкарам пари от интернет – поставяне на цели

Как да изкарам пари от интернет – онлайн бизнес от нулата

Как да изкарам пари от интернет – първи стъпки

Как да изкарам пари от интернет – моята страст

„Как да изкарам пари от интернет?“ Сигурно най-задаваният въпрос на десетилетието, а и вече все по-задаван въпрос в България. Наши наблюдения и от книгите, които хората търсят е, че определено има раздвижване в тази посока сред българите. Но успяват ли всъщност да изкарват нашенците пари от вкъщи и как може всеки да го направи?

Как да изкарам пари от интернет е тема, която се търси изключително много както в гугъл, така и в книжарниците. По тази причина решихме да подберем заглавия и да ви помогнем да направите първи крачки в тази посока. Защо ли? Защото осъзнаваме, че възможността и знанието как да изкарате пари от интернет е свобода. Свобода, която ви позволява да сте повече със семейството, да повишите стандарта си и решите много свои проблеми – кредити, заеми, недостиг на средства за почивка и т.н.

Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com - 3
Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com – 2

Когато ние сами си зададохме въпроса как да изкараме пари от интернет, осъзнахме, че трябва да степенуваме нещата, които са нужни на един човек, за да може изобщо да опита. За целта ще стартираме с това как можете да изградите мисленето, за да можете да знаете как да изкарате пари от интернет. Тук не става въпрос за технически детайли, а за начин на мислене. Книгата „Най-богатият човек във Вавилон“ е книгата, която ще ви даде първите знания и ще започне да оформя начина ви на мислене към парите. Наред с книгата „Богат татко, беден татко“ са сред нашите фаворити, които оформят мисленето на човек, решил да започне да изкарва пари от интернет като работи за себе си.

Как да изкарам пари от интернет – правилните ценности

Но просто знания за парите няма да са достатъчни. Ние от Аудиобукс.бг вярваме, че за да знаеш как да изкараш пари от интернет е нужно да си ефективен лидер и човек с правилните ценности. За тази стъпка сме ви подбрали една от най-добрите книги в сферата и то именно „7-те навика на високоефективните хора“. Много е голяма и нямам време да чета такава книга! Това е мнението на хората, което чуваме обикновено, затова сме ви подготвили резюмето на книгата. В него ще чуете основните принципи и ако намирате информацията за ценна, то тогава може да инвестирате време и да чуете или прочетете цялата книга. Ето тук може да намерите резюмето на книгата.

Книгите на Уорън Бъфет и Доналд Тръмп също са добри способи, за да придобиете мисленето на големите играчи в сферата на изкарването на пари чрез бизнес. Защо бизнес? Защото знанието как да изкарвате пари от интернет е знание как да изградите бизнес и да работите за себе си.

Ако не харесвате чуждестранните автори, то тогава сме ви подбрали 2 книги от български автори, които ще ви подготвят за следващото ниво. Първата е с много идеи и примери как да изкарвате пари от интернет и да започнете да работите разумно с парите си. Стив Чандлър – „100 начина за създаване на богатство“ е точното средство. И за да поддържате това богатство ще ви е нужна и втората книга, която препоръчваме, а именно Стойне Василев – „Финансова грамотност“.

Прочитайки тази база от книги или някои подобни на тези, вие вече ще имате едно изградено мислене, което ще е нужната база, за да може да мислите в тази посока. Като хора, които са минали през това, ние силно препоръчваме четенето и слушането на книги да се превърне във вашето основно хоби и занимание в свободното време. Не просто ще знаете как да изкарвате пари от интернет, а много повече – ще знаете как да изградите бъдещето си. Да се изкарат пари не е трудно, да се изкарат пари от интернет, това е още по-лесно, но да се запазят и използват мъдро, това вече е трудно.

Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com - 7
Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com – 6

Как да изкарам пари от интернет – разговори за реалността

Сега вече можем да навлизаме в по-дълбоки води. Можем да си говорим за реалността, която лежи пред вас и нужните стъпки. Или както казва Тим Ферис в своята най-известна книга „4-часовата работна седмица“ – „Как стават тези неща ли? О, не си мисли за обичайните далаверки, укриване на данъци и други такива! Нищо подобно. Но ти също можеш да разполагаш с такива възможности, без да влизаш в конфликт със закона, нито със съвестта си. Просто трябва да се разделиш с много от досегашните си представи, да кажем за здрав разум и кариера.“ Знаем, че звучи страшничко, но все пак вие отворихте статията „Как да изкарвам пари от интернет?“, а ние сме длъжни да ви посочим пътя.

Да, ние не ви казваме всичко стъпка по стъпка в статията, но ви предлагаме нещо като домашен университет. Специалността е ясна – „Как да изкарам пари от интернет“. Първи курс навлизате в мисленето за парите и изграждането на богатство. Във втори курс започвате да изграждате нужното знание за финансова грамотност. Сега предстои нашата препоръка за трети курс. Какво сме ви подготвили? Нещо специално…

Как да изкарам пари от интернет – поставяне на цели

Ще си говорим за цели! Знанието как да си поставите цел, как да я постигнете и наистина как да изкарвате пари от интернет. Ако не го поставите като цел и не се изправите пред предизвикателството да се борите със себе си, то може да се сбогувате със своята мечта. Въпросът тук не е дали искате да поставите цел, а дали можете. За тази задача имаме две препоръки за вас. Първата книга – „Как да постигаме целите си“ на Брайън Трейси е изключително популярна на световно ниво и там определено има стъпките за постигането на цели за всяка една сфера в живота ни. Дали е подходяща, за да знаем как да изкарваме пари от интернет? Проверете сами и преценете, няма да съжалявате!
Второто заглавие тук е българско и е най-четената книга за поставяне на цели в нашата страна. Книгата е на Велизар Величков и се казва „От цел към реалност“. Това, че е най-четената такава творба в България говори само за себе си. Ще ви издадем малка тайна. Готови ли сте? Авторът определно знае как да изкарва пари от интернет, защото той самият има повече от един бизнес, който управлява в онлайн средите. Освен това е автор на повече от една книга в тази сфера и е водил много курсове, свързани с това как да използваме платформата „Инстаграм“ в бизнеса си.

Без успешно преминаване на трети курс, ние не гарантираме успех на никого. Ако сте били достатъчно постоянни, че да стигнете до тук, то вече няма нещо, което да ви спре. Предстои последен курс и стъпало по стъпки на знанията „Как да изкарвам пари от интернет?“.

Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com - 11
Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com – 10

Как да изкарам пари от интернет – онлайн бизнес от нулата

За четвърти курс вече сме ви подготвили материал за самата сфера. Стартираме с един доста обещаващ автор и млад бизнесмен – Ник Чакъров с книгата си „Изгради онлайн бизнес от нулата“. Заглавието отново говори достатъчно за себе си. Ник се занимава с онлайн бизнес повече от три години, прави видеа по темата и има група, в която помага на хората да се учат как да изкарват пари от интернет и как да продават в физически стоки в ибей.

Следващото заглавие е на известният Мирослав Запорожанов „Бизнесът на бъдещето“. Фамилията може би ви е позната. И Мирослав, и брат му се занимават с бизнеси в онлайн пространоството, водят курсове по темите и са изключително успешни личности. Сигурни сме, че при възможност да се срещнете с някой от българските автори, които споменаваме и препоръчваме би било чудесна възможност за вас сами да ги разпитате как са успяли. Едно е сигурно…те знаят как да изкарват пари от интернет!

Не на последно място и точно по темата с онлайн търговията е и заглавието „Как да избереш, намериш и доставиш продукти за твоя онлайн магазин през 2017 година“. Да, вече сме 2019-та, но все пак пазарът не се е променил чак толкова. Ако не се бавите и започнете да правите стъпки в тази посока, то успехът ви е почти „в кърпа вързан“.

Ако всички тези неща в курса ни „Как да изкарвам пари от интернет?“ не са ви били достатъчни да ви мотивират да започнете, то може би книги за хората създали тази сфера като Брад Стоун – „Джеф Безос и векът на Амазон“ ще ви дадат друг поглед над ситуацията и къде всъщност се намирате. Да, прочетохте правилно. Къде се намирате е доста важен въпрос. Защото тук в България интернет възможностите за доста неограничени. Разходите да стартирате бизнес онлайн са изключително занижени. В сравнение с всеки друг бизнес, тук знанието как да изкарвате пари от интернет наистина ще ви бъде от полза.

Последната ни книга е и последната крачка. Амбиция – „Вдъхновяващи истории на успели българи“ ще цели да ви покаже, че българите и вие имате възможност да направите нещо голямо. Да, от България. Да, от вашия дом. Да, с вашата страст.

Вече не е нужно да пренебрегваме себе си. Ако знаем как да изкарваме пари от интернет, то ние знаем как да монетизираме страстта си, уменията си и силните си страни. Ако знаем как да изкарваме пари от интернет, то ние знаем как да помагаме на другите. Ако знаем как да изкарваме пари от интернет, то ние можем да превърнем мечтите си в реалност.

Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com - 15
Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com – 14

Как да изкарам пари от интернет – първи стъпки

Дали това е краят на статията? Не!

Искаме да ви дадем още нещо. Малко, но от сърце. Искаме да ви помогнем да стартирате още днес. В някой от книгите, които препоръчахме това е описано подробно, но знанието как да изкарвате пари от интернет е знание, което трябва да се приложи с определен мотив и причина. Само, когато вашето ЗАЩО е достатъчно голямо, то вие ще можете да направите нещо в живота си и да има резултат.

За целта нека направим следното. Вземето празен лист и напишете:

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото…

Тук можете да се развихрите и да оставите вашето въображение да работи и наистина да разберете истинските си цели и мотиви. Напишете поне 20 причини. Ние ще ви дадем 10 примера от наш личен опит.

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да помогна на родителите си с техните финансови проблеми!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да осигуря по-добро бъдеще на децата си!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да имам по-добри финансови възможности и да осигуря по-добри условия на семейството си!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам това да се превърне в моя основен доход!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да имам по-добър живот и да мога да разполагам с времето си, така че да помагам на другите си, а не да работя работа, която не харесвам!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да имам повече време за съпругата си!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото не виждам смисъл в това да работя за друг човек!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да работя в сфера, свързана с моята страст и да го правя за себе си!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да надскоча себе си!

Искам да знам как да изкарвам пари от интернет, защото искам да изплатя кредита си и да се освободя от дълговете си!

Видяхте ли…не е толкова трудно. След първото изречение става доста лесно. Причините да знаете как да изкарвате пари от интернет са много. Важно е да откриете тези, които се касаят точно до вас.

Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com - 19
Как да изкарам пари от интернет от Audiobookbg.com – 18

Как да изкарам пари от интернет – моята страст

Остана още нещо. Освен да помислите ЗАЩО искате да знаете как да изкарвате пари от интернет е нужно да помислите кои са вашите страсти и неща, в които сте добри или искате да станете добри. Отново ще използваме добрия стар приятел химикала. Вземете един химикал и лист и напишете 10 неща, в които сте добри, искате да станете добри и вече ще знаете кои от вашите интереси може да използвате, за да изкарвате пари от интернет. Ще дадем три примера:

Можете да използвате: искам да стана по-добър/добра или мога да използвам знанията и уменията си в…

За да знам как да изкарвам пари от интернет, то аз мога да използвам знанията и уменията си по рисуване!

За да знам как да изкарвам пари от интернет, то аз мога да използвам знанията и уменията си по писане на разкази!

За да знам как да изкарвам пари от интернет, то аз мога да използвам знанията и уменията си по лека атлетика!

Помнете! Няма умение или знание, което да не можете да използвате, за да изкарвате пари в онлайн пространството!

Нашият екип ви желае успех и ще опитва да ви помага като записваме книги, които ще ви бъдат от полза. Освен това, следете сайта ни за други теми от типа „10 начина за изкарване на пари онлайн“ или „Изкарай пари от интернет в България – предимства и минуси“.

Поздрави,
Екипът на Аудиобукс.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав