Фил Дорадо – Лидер за 60 секунди (Аудио книга) – Статия

Лидер за 60 секунди - Фил Дорадо (Аудио книга) от аudiobookbg.com

 

 

 

„Върнете се назад във времето и си спомнете за най-добрия лидер, който сте имали. Направете списък на всички неща, които са били направени за вас и за които сте били благодарни, правете ги за другите хора, постоянно!“

                                                                                                         – Дий Хок, основателят на VISA


Това е едно от златните правила, които всеки добър лидер трябва да спазва и е само началото на „Лидер за 60 секунди“, аудио книгата, която е написана на основата на прочути лидери в политиката, в бизнес индустрията, в армията и т.н. Тази аудио книга те кара наистина да почувстваш, че ставаш по-добър лидер с всяка следваща глава!

Защо бихте слушали тази аудио книга?

Защото ви спестява време да измисляте колелото отначало и ви дава супер кратки части (горе-долу по 60 секунди на части), които веднага след изслушването им могат да бъдат приложени. Това е едно от най-хубавите неща на тази аудио книга, защото повечето лидери, които искат да подобрят своите умения нямат много време да четат дълги книги, с много суха теория, която само ги забавя, а не им помага. Също така, няма занчение какви са сегашните ви умения в лидерството, тук се започва от самото начало, от самите основи, и продължава ясно и кратко с най-важните неща, които трябва да притежавате.

Едното нещо, което най-много промени моята перспектива над всекидневния ми живот е държанието спрямо другите хора. Най-добрият лидер не е този, който се държи приятелски с другите, само за да увеличи продажбите в бизнеса са си, а този, който наистина желае успеха на всички хора ,от дъното на сърцето си, които работят за него. Защо точно това е най-важния урок за мен ? Защото от тук тръгва всичко, това е основата на лидерството. Ако във вас липсва това качество, трябва да поработите на вашето виждане и държание спрямо хората около вас, защото без него, ще стигнете доникъде!

Линк за изтегляне на аудио книгата: Фил Дорадо – Лидер за 60 секунди (Аудио книга)

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав