Мигел Руис – Четирите споразумения (Аудио книга) – Статия

Мигел Руис - Четирите Споразумения (Аудио книга) - audiobookbg.com

Защо бихте слушали тази аудио книга ?
Ако искате да разберете как да живеете по-пълноценно, да научите как да намалите ефекта от негативните думи на хората около вас, как да не правите лоши заключения (Пример за лошо заключение: ако подминете група от хора и в следващия момент чуете смях зад вас, идва мисълта в главата ви, че се смеят на вас), как да бъдете по-мили към себе си и да давате най-доброто от вас в каквато и да е ситуация.

За кого е тази аудио книга ?
Тя е за всеки, който иска да бъде по-щастлив, да живее по-пълноценен живот, но не знае какво го дърпа в дълбините на нещастието.
Ако ви се е случвало да се самонаказвате за най-малкото нещо и не знаете как да отстраните вътрешния глас на безкрайната критика, тази аудио книга ще ви бъде полезна.
Ако ви се е случвало да бъдете обиден и думите на човека кънтят в главата ви през целия ден (дори може би и на следващия или през цялата седмица), има какво да научите ако изслушате съветите предоставени тук.

Можете да закупите аудио книгата от нашия онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав