Перфектният момент няма да дойде – кратки размисли

Няма перфектен момент - Аудио книги на български език от Audiobookbg.com

Здравейте!

Докато си мислех върху някои неща днес, реших, че е време да се замисля дали се фокусирам върху правилните неща. Използвам съм тази техника и преди и работи безупречно. Когато правя нещо, се питам защо.

Та, докато правех това нещо, разбрах, че всъщност отново съм започнал прекалено много да премислям нещата и да чакам „перфектния момент“.

Казвах си, че не мога да напиша този блог пост, защото нямаме нова аудио книга, за която да говоря. Казвах си, че ще го напиша, когато еди си какво се случи. Тогава ми светна, че всъщност това е най – голямата грешка, която мога да направя.

Няма перфектни моменти, има само оползотворени възможности.

Целият проблем беше, че бях започнал да се безпокоя върху неща, които, честно казано, нямат абсолютно никакво значение.

Винаги ще има нещо, което няма да е наред. Винаги ще има нещо, което няма да ни „позволява“ да направим нещо. Защо просто не предприемем действието, което желаем?

Затова утре пак ще изслушам аудио книгата на Дейл Карнеги – Как да спрем да се безпокоим, за да си припомня основните принципи, които очевидно съм забравил да приложа.

Интересно е как пак се връщам към основните неща, дори и вече да съм ги научил, но съм забравил да ги приложа, и все пак повтарям стари грешки.

Това бяха мислите ми по въпроса! Какви са твоите? Ще се радвам да ги чуя!

Желая ти прекрасен ден,

Светослав

Svetoslav Todorov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *