16 thoughts on “Работа от вкъщи

  • Христиана Маджарова says:

   Здравейте, интересувам се от озвучаване на аудио книги. Може ли информация?

 1. Марина Стоянова says:

  Здравейте!Търся си работа като правя това което обичам,а това в да чета книги.Търсите ли си още хора ?

 2. Иванка Петришка says:

  Здравейте, и аз бих се радвала да споделите дали търсите разказвачи – запис на аудио книги. Ще се радвам на отговор! Благодаря предварително!

 3. Диляна Стоева says:

  Здравейте!
  Бих искала, да получа повече информация относно озвучаването на аудиокники – изисквания, прослушване, условия… Ще се радвам, да получа Вашия отговор.
  Поздрави!

 4. Ева Здравкова says:

  Здравейте! И аз бих искала повече информация за условията и изискванията относно озвучаването на аудио книги. Благодаря Ви предварително!

 5. Глория Костова says:

  Здравейте!Понеже обожавам да чета,бих искала да ви попитам дали набирате хора за озвучаване на аудио книгите?Ще се радвам да получа отговор!

 6. Диляна Стоева says:

  Здравейте!
  Бих искала, да получа повече информация относно озвучаването на аудио книги – изисквания, прослушване, условия… Ще се радвам, да получа Вашия отговор.
  Поздрави!

 7. Невяна says:

  Здравейте!
  Бих искала, да попитам дали има свободни позиции и съответно да получа повече информация относно озвучаването. Как мога да кандидатствам и какви са изискванията?
  Поздрави!

 8. Лилия Минева says:

  Здравейте,
  Аз също бих искала да кандидатствам, ако все още търсите гласове за озвучаване. Това е много желана и любима за мен работа. Ще съм благодарна да бъда част от тази кауза.
  Поздрави!

  • Окан Хасан says:

   Здравейте,
   С удоволствие бих станал част от екипа, ако все още търсите гласове за озвучаване. Ще се радвам да получа отговор с условията.
   Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав