Сун Дзъ – Изкуството на Войната (Аудио книга) – Статия

Сун Дзъ - Изкуството на войната (Аудио книга) от audiobookbg.com

Въпреки, че Сун Дзъ е написал „Изкуството на войната“ преди близо 2,500 години, мъдростите, които съдържа, издържат теста на времето. Информацията, която ще чуете тук въпреки че е толкова стара и че се съсредоточава върху темата за войната, може да бъде приложена в нашия живот, а най-вече в професионалния, защото днешните войни не са тези водени с оръжия, а тези в бизнеса или на работното място.

Защо бихте слушали тази аудио книга ?
Тя ще ви покаже основните неща, за стратегическото мислене и тактики, които ще ви бъдат от голяма полза за напред.
Тя ще ви научи как да водите своите битки, било то във вашия бизнес или на вашето работно място, по по-разумен и ефективен начин. Тук също ще научите, че побеждаването на опонента не винаги се постига чрез пряка битка, която най-често е продукт на нашите емоции, а чрез минимално усилие от ваша страна, като се удря в подходящия момент, по подходящ начин.

За кого е тази аудио книга ?
Тя за всеки от вас, който иска да постигне успех в своята работа или своя бизнес. Ако ви се е случвало да отидете на интервю за работа и да не знаете как да отговорите на въпросите, които ви задават, тази аудио книга ще ви помогне. Ако ви се е случвало да започнете работа на ново място и да полагате огромни количества труд, но без да бъдете забелязан и да не знаете къде е проблема, тук ще намерите решение на този проблем. Ако ви се е случвало да започнете бизнес, но да не виждате никакви продажби, защото конкуренцията ви е по-силна от вас, то аудио книгата е за вас.
Тя, също така , е за всеки от вас, който иска да подобри не само своя бизнес или положението на работното място, а и за тези, които искат да подобрят себе си като цяло.

„Воините-победители първо побеждават и после отиват на война, а губещите войни първо отиват на война и после се опитват да я спечелят.”

Линк да закупите аудио книгата: Сун Дзъ – Изкуството на войната (Аудио книга)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав