Създаване на дългосрочен бизнес

Създаване на дългосрочен бизнес - Аудио книги от audiobookbg.com

Здравейте!

Преди няколко дни се случи нещо, което бих искал да споделя с вас.

Периодично преглеждам поръчките, които са били направени през месеца, и избирам няколко души, на които да напиша лично съобщение и да ги попитам за мнението им за аудио книгите, какво бихме могли да подобрим, дали им харесва дикцията, биха ли споделили с приятели за аудио книгите и други въпроси от този тип.

Това е от изключителна важност за компанията, защото винаги трябва да се стремим да бъдем по – добри и да предлагаме по – добри продукти на клиентите ни.

Например наскоро ни предложиха да започнем да допълваме в описанието на аудио книгите с каква продължителност са те. Това със сигурност ще улесни доста хора и ще им бъде от полза.

Преди няколко дена писах на една дама, за да разбера какво мисли за аудио книгите. Това беше първият й път, когато е купувала от нас и исках да разбера какво е мнението й за нас.

Тя ми отговори, че не е останала доволна, защото е купила аудио книгата, за да я слуша в колата си, а, когато я е качила на флашка, файловете не са били могли да бъдат разчети. Поради тази причина тя каза, че не би закупила отново аудио книги.

Винаги се стремя да намеря решение на проблемите и да поддържам обслужването на клиенти на ниво.

Знаех, че проблемът се състои в това, че флашката не е направена да работи като медия.

Записах аудио книгата на 2 CD диска и ги изпратих напълно безплатно. В крайна сметка дамата остана доволна.

Въпросът, който отговорих още когато започнах компанията, беше дали искам тя да остане тук за много дълго време и да промени живота на хората или да след няколко месеца печеливша работа да изкарам парите от нея и да се фокусирам върху нещо друго.

Отговорът е, че ние мислим дългосрочно и връзката с клиентите е от изключителна важност за нас. Всяко едно решение, което взимаме, се основава на тази идея.

Ако имате някакво предложение или проблем, можете да ми пишете ТУК и ще се свържа с вас, за да решим проблема или да имплементираме решението.

Благодаря за отделеното време!

Желая ви прекрасен ден,

Светослав

Svetoslav Todorov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *