Томас Станли – Съседът Милионер (Аудио книга) – Статия

Какъвто и да е доходът Ви, винаги живейте под Вашите финансови възможности.

 

Чудели ли сте някога кои са милионерите в Америка? Оказва се, че те не са това, което сте си представяли.

Тази аудио книга разбива всякакви представи за това как живеят милионерите. Ще се очудите ли, ако разберет, че съседът от горния етаж е милионер? Не трябва, защото това е една от причините този човек да е милионер.

Чудете ли се как да подобрите финансовото си състояние? Имало ли е моменти, в които просто не Ви идват идеи как да увеличите месечния си доход, защото парите просто не стигат? Искате ли просто да притежавате повече пари, за да живеете по – добре? Към каква професия трябва да се насочите, за да имате най – голям шанс да станете милионер?

Е, тогава тази аудио книга е за Вас.

Пълно е с примери на хора, успели да превъзмогнат бедността си и да просперират. Там ще намерите отговорите на много от Вашите въпроси, свързани с инвестирането и пестенето на пари. В аудио книгата на Томас Станли – Съседът Милионер (Аудио книга) е записана информация, събирана повече от 20 години, за да могат големите компании да разберат къде отиват парите на милионерите в Америка.

За наша радост, авторите са решили да споделят тази информация с нас. Томас Станли – Съседът Милионер (Аудио книга) може да се вижда като наръчник за ставане на милионер. Дадени са конкретните действия, които трябва да предприемете, авторите споделят историите на богатите в Америка, показват техните навици и какви професии работят. Но не е само това! Те са направили списък с повечето професии, които обслужват богатите американци и биха могли да Ви направят милионери!

 

Линк за сваляне на аудио книгата: Томас Станли – Съседът Милионер (Аудио книга)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав