Усмихни се!

Усмихни се - аудио книги на български език от Audiobookbg.com

Здравей!

Усмихни се!

Точно в края на седмицата си мислех колко важно е да се усмихваме. Животът е прекрасен и трябва да му се наслаждаваме! Точно това се опитва да каже и Дейл Карнеги в аудио книгата – Как да печелим приятели и влияем на другите. Нашата енергия и щастие може да промени живота на другите към по – добро.

Тъкмо днес разбрах, че наскоро сме събрали над 400 последователи в YouTube канала ни! Все още си спомням преди 2-3 месеца, когато все още не събирахме никакви гледания там, а сега най – гледаният ни видео откъс има над 3100 гледания! Все повече нови хора разбират за аудио книгите всеки ден и малко по – малко се разрастваме.

Искам да благодаря на всички, които се включиха в това приключение, за това, че ни подкрепяте толкова време! Ще продължаваме да правим все по – добри аудио книги с всеки изминал месец! Благодаря!

Накратко, желая ви прекрасен неделен,

Светослав

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав