Целите, които си поставяме

Целите, които си поставяме - аудио книги на български език от Audiobookbg.com

Здравейте!

Днес си мислех върху целите, които сме си поставили да изпълним през тази и следващата година с аудио книгите. Много е важно да имаме точно определени цели, които да ни водят през целия път. Това са нашите цели и много бих се радвал, ако споделите какво мислите за тях в секцията за коментари.

 • Главната ни цел е да накараме повече хора да четат и слушат книги. Повече хора да бъдат заинтересовани, да търсят нова информация, да търсят отговори на въпросите си, да бъдат най – добрата версия на себе си. Всичките други цели се оповават на нея.
  Така зададена целта е много неясна и неточна, но се изяснява чрез следващите ни цели.
 • Да създадем всички класически книги, които се изуват в училище, и други известни творби в аудио формат и да ги дадем за свободно ползване. Няма да имаме финансова възможност да го направим сами и ще се наложи да потърсим финансиране от външен източник, за да реализираме тази идея. Много бихте ни помогнали, ако ни дадете предложения в тази насока.
 • Да се докоснем до 200 000 души с безплатните ни аудио книги.
  Как смятаме да сторим това? Първо, да направим безплатните класически аудио книги достъпни на публични места. В паркове, библиотеки, места за отдих. Всеки, който има желание, ще може да се включи в инициативата. Ще организираме и събития около аудио книгите. Тази цел ще бъде изпълнена към края на следващата година.За да я изпълним, ще трябва да намерим и начин да направим слушането на аудио книги ‘готино’ сред младите хора. Много бихте ни помогнали, ако споделите някакви идеи как бихме могли да го направим това.Друга идея е да се направи слушането на аудио книги по – видимо. Например да подаряваме тениски и гривни, на които да пише “Аз слушам аудио книги”.
 • Да дарим аудио книгите ни на домове за сираци, за деца в неравностойно положение и на други хора, които биха имали нужда от тях. Аудио книгите са дигитален продукт и няма да имаме разходи за дистрибуция.
 • Да създадем 10 работни места.
 • Разбира се, тъй като бизнесът се издържа от продажби, да направим 40 000 продажби на аудио книги. Това ще се постигне чрез разширяване на избора от аудио книги в различни жанрове, като продължим да предоставяме изключително обслужване на клиенти.

Крайният срок да изпълним целите е 25 ноември 2018г.

Чувствайте се свободни да кажете какво мислите в секцията за коментари и ще се постарая да ви отговоря в най – скоро време!

Благодаря ви за отделеното време!

Желая ви прекрасен ден,

Светослав

Svetozar Petrov

2 thoughts on “Целите, които си поставяме

 1. Искрен says:

  Здравейте,

  Мисля че е важно да се определи подходящата аудитория за аудио книги…

  Аз например много слушам в колата, докато карам.
  Жена ми слуша по време на домакинската работа…
  Децата – само по принуда – (когато нямат интернет)…

  Искам да споделя и една формула за добри постижения, която научих от мениджъра си в Канада:

  За успеха са нужни:
  Правилният екип (най -добрите възможни хора),
  с правилните инструменти (добри, скъпи ако трябва) ,
  и правилната мотивация (идея + $$).

  Желая ви успех !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *