Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за аудио книгите на български език

Аудио книгите са в mp3 формат и могат да бъдат слушани на всяко едно устройство, което поддържа този формат.

Не, аудио книгите са само за лично ползване.

След като платите чрез PayPal, ще получите имейл, че сме получили плащането Ви и линк за изтегляне на аудио книгата.

След като направите поръчката Ви и изберете начин за плащане “EasyPay”, ще получите Вашия IDN код в следващия прозорец. Бихте могли да отидете до офис на EasyPay и да кажете своя IDN код за плащане.

Също така бихте могли да отидете до банкомат, който поддържа B-Pay разплащания, да натиснете “Други услуги”, да изберете “B-Pay”, да въведете код на търговец “60000” и да въведете Вашия IDN код.

Системата автоматично ще отрази Вашето плащане и ще получите линк за сваляне на аудио книгите по имейла.

След като платите чрез ePay, ще получите имейл, че сме получили плащането Ви и линк за изтегляне на аудио книгата.

След като направите плащането по банков път, ще трябва да минат 1-2 дена, за да може да пристигне при нас и на да получите достъп аудио книгата.

Доста хора ни писаха за този проблем и написахме статия специално за него: Линк към статията

Доста хора ни писаха за този проблем и написахме статия специално за него: Линк към статията за изтегляне на аудио книгите на iPhone-a Ви

Препоръчваме на всички клиенти да си направят профил в електронния магазин, защото ще получат достъп до меню, където ще могат да намерят всички аудио книги, които са закупили, с всички линкове за сваляне на едно място.

Можете да намерите тази информация на този линк: https://audiobookbg.com/my-account/downloads/.

Да, можете да слушате аудио книгите на устройство с операционната система на Apple.

Ако си изтеглите файла на телефона, ще трябва да си изтеглите апликация за разархивиране на архиви (като .zip и .rar). Можете да си изтеглите безплатна апликация „RAR“, за да можете да разархивирате архива и да слушате аудио книгите на телефона си.

Ако има още неща, които не са ясни, винаги можете да ни пишете имейл на hello at audiobookbg.com (Премахнете пространството между думите и заменте at с @) или използвайте формата за контакти.