Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за аудио книгите на български език

За да стигнем до отговора на този въпрос, ще ви разкажа една история.

През по – голямата част от живота ми съм живял в среда, където да имаш повече пари е само мираж, хората са постоянно намръщени, защото работят нещо, което не ги удовлетворява; грешните ценности са поставени на пиедестал, като целият живот е едно бреме, от който е много трудно да се измъкнеш.

Аз през цялото време знаех, че нещо не е наред с тази среда, но тъй като цял живот е било така, просто го смятах за нормално и не му обръщах внимание.

След това родителите ми имаха големи финансови проблеми, което ми показа до какво може да ме доведе финансовата неграмотност. Започна да спестявам, за да мога да не попадам в същата ситуация като тях. Може би този момент беше повратната точка, когато започнах да се съмнявам в статуквото.

Това беше и моментът, когато реших да се откажа от старите си приятели, защото имахме твърде големи разминавания в интересите и нямаше смисъл да продължаваме. Не познавах хора със сходни интереси и се наложи за един голям период от време да си бъда сам, което ми позволи да науча много неща за себе си, освободи ми много време и започнах моя път нагоре.

Стартирах със четеното на книги на тема личностно развитие, които ми показаха, че аз мога да се развивам във всяка една сфера, която пожелая. До този момент си бях мислил, че ти се „раждаш“ с тези умения.

Докато четях тези книги и придобивах нови знания, сравнявах това, което пишеше в книгите, че един човек „трябва“ да прави, и това, което хората в моята среда правеха. Имаше ОГРОМНА разлика. И нищо чудно, че не бяха успешни и щастливи.

След това просто действах. Започнах 3 бизнеса, които не бяха чак толкова успешни, но ми показаха, че аз имам сила над съдбата си и че аз контролирам колко успешен ще бъда. Сега работя усилено върху този сайт и се надявам да ви бъде от полза.

Та сега да се върнем на въпроса. Защо започнах да правя аудио книги? В днешно време, младите хора живеят в среда, където четенето на книги се вижда като нещо, което готини хора НЕ правят. Също така много хора просто нямат нужното време да прочетат книгите, които искат. Това означава ли, че не трябва да получат достъп до информацията, която ще им помогне да реализират мечтите си и да станат успешни? Според мен, отговорът е не и затова стартирах този сайт.

Защото, ако младите хора не разберат колко голяма сила имат над бъдещото си, то те никога нямат да стигнат пълния си потенциал и България няма да се развива към по – добро. Ако аз не бях започнал с едно малко действие, промяната никога нямаше да се случи сама и никога не бих имал възможността да бъда в положението, което съм сега. Искам и другите хора да имат този шанс.

За да научите повече за мен, можете да прочетете цялата история зад аудио книгите ТУК.

Аудио книгите са в mp3 формат и могат да бъдат слушани на всяко едно устройство, което поддържа този формат.

Не, аудио книгите са само за лично ползване.

След като платите чрез PayPal, ще получите имейл, че сме получили плащането Ви и линк за изтегляне на аудио книгата.

След като направите поръчката Ви и изберете начин за плащане “EasyPay”, ще получите Вашия IDN код в следващия прозорец. Бихте могли да отидете до офис на EasyPay и да кажете своя IDN код за плащане.

Също така бихте могли да отидете до банкомат, който поддържа B-Pay разплащания, да натиснете “Други услуги”, да изберете “B-Pay”, да въведете код на търговец “60000” и да въведете Вашия IDN код.

Системата автоматично ще отрази Вашето плащане и ще получите линк за сваляне на аудио книгите по имейла.

След като платите чрез ePay, ще получите имейл, че сме получили плащането Ви и линк за изтегляне на аудио книгата.

Доста хора ни писаха за този проблем и написахме статия специално за него: Линк към статията

Доста хора ни писаха за този проблем и написахме статия специално за него: Линк към статията за изтегляне на аудио книгите на iPhone-a Ви

Препоръчваме на всички клиенти да си направят профил в електронния магазин, защото ще получат достъп до меню, където ще могат да намерят всички аудио книги, които са закупили, с всички линкове за сваляне на едно място.

Можете да намерите тази информация на този линк: https://audiobookbg.com/my-account/downloads/.

Да, можете да слушате аудио книгите на устройство с операционната система на Apple.

Ако си изтеглите файла на телефона, ще трябва да си изтеглите апликация за разархивиране на архиви (като .zip и .rar). Можете да си изтеглите безплатна апликация „RAR“, за да можете да разархивирате архива и да слушате аудио книгите на телефона си.

Ако има още неща, които не са ясни, винаги можете да ни пишете имейл на hello at audiobookbg.com (Премахнете пространството между думите и заменте at с @) или използвайте формата за контакти.