5 аудио книги, които ще променят живота ти!

5 аудио книги, които ще променят живота ти! от audiobookbg.com

Много хора нямат време да изслушат всички аудио книги, които има. Така че въпросът “Кои аудио книги трябва да изслушам?” винаги изплува.

Създадохме този списък специално за хората, които искат да изслушат минимален брой аудио книги, но да получат колкото се може повече информация. Ето го списъка с обяснения защо избрахме точно тези аудио книги.

1. Наполеон Хил – Мисли и забогатявай (Аудио книга)

Мисли и забогатявай - Наполоен Хил (Аудио книга) от audiobookbg.com

Защо избрахме тази аудио книга и защо я сложихме на първо място? Причината е много проста. Наполеон Хил е може би създателят на индустрията за самоусъвършенстване и по – голяма част от информацията, която ще намерите в другите аудио книги е съвременната версия на неговите идеи. В тази аудио книга той полага основите на пътят към успеха. Той слага първата тухла.

Но защо въобще да му вярваме? Защото той не е случаен човек. Андрю Карнеги му е предложил идеята да изследва какво прави богатите хора богати и защо повечето хора са бедни. Той е можел да си избере когото си поиска, но все пак е избрал Хил. След като започва своето проучване, той се запознава с много известни хора като Хенри Форд и Томас Едисън, като ги изучава и търси причините за техния изумителен успех.

Ще чуете много приложими съвети, които, ако изпълните и следвате, ще разбете колко силни сте всъщност.

Може да разбете повече за нея в нашата статия ТУК.

2. Наполеон Хил – Да прецакаш дявола (Аудио книга)

Наполеон Хил - Да прецакаш дявола (Аудио книга на български език) от audiobookbg.com

Както виждате това е втората аудио книга на Наполеон Хил в нашия кратък списък. Сложихме я на второ място, защото тя допълва първата му книга и в нея се съдържат много полезни съвети за това как да станете наистина успешни. В нея са разкрити някои моменти от живота му, когато обстоятелствата не са били толкова блестящи и е било нужно той сам да започне да използва материята, която преподава. Със сигурност ще научите някои доста учудващи неща за него и живота му.

Инстересното на тази книга е начинът, по който е написана. Тя е интервю с “Дявола”. Хил му задава въпроси, които касаят самоусъвършенстването на човека, и Дяволът е длъжен да му отговаря. Защо? Това може да разберете само когато чуете аудио книгата.

3. Стивън Кови – Седемте навика на високоефективните хора (Аудио книга)

Стивън Кови - Седемте навика на високоефективните хора (Аудио книга на български език) от audiobookbg.com

Но как да промените живота си, ако не знаете какви стъпки да предприемете? Ами какво, ако в живота Ви никога не е имало богат човек, който да ти покаже кои неща са го направили успешен? Не се притеснявайте! Стивън Кови има решение за Вас.

В тази аудио книга се разказват базовите принципи, които богатите и успешни хора прилагат в своя живот. Ще научите за синергията, да “наточите” брадвата си и как да живеете живота си по оптимален начин. Тя е префектна за хора, които тъкмо започват своя път на личното самоусъвършенстване, защото повечето принципи могат да бъдат приложени веднага и сами да видите какви огромни резултати можете да постигнете.

Статия към аудио книгата можете да намерите ТУК.

4. Дейл Карнеги – Как да печелим приятели и влияем на другите (Аудио книга)

Дейл Карнеги - Как да печелим приятели и влияем на другите (Аудио книга) на български език от audiobookbg.com

Ето и една друга класика в жанра: Как да печелим приятели и влияем на другите от Дейл Карнеги.

Истината е, че, ако не можете да се разбирате с хората, трудно ще може да успеете. Ако искате да започнете своя компания, то Вие не само, че ще трябва да се разбирате със вашите служители, но с инвеститори, клиенти и другите хора, заинтересовани от Вашия продукт или услуга.

Ако Вие не им вдъхнете доверие, клиентите няма да си купят продукта Ви, инвеститорите няма да Ви дадат нужните пари и служителите Ви, ако не Ви напуснат, то те няма да работят оптимално и ефективно.

Какво е решението на тези проблеми? Умението за комуникиране с хората. Как можете да го придобиете? Като изслушате класиката: Дейл Карнеги – Как да печелим приятели и влияем на другите.

5. Джордж Клейсън – Най – богатият човек във Вавилон (Аудио книга)

 

Трудно човек може да оживее без пари. Затова и тази аудио книга е в нашия списък с аудио книгите, които ще променят живота Ви!

Ако имате проблеми с парите, то това е книгата за Вас! В нея се разказват основните принципи на спестяването на пари, инвестирането и умножаването им.

Проблемът на повечето хора е, че винаги харчат всичките пари, които изкарват. По този начин никога няма да забогатеете, дори и да изкарвате доста големи суми на месец, защото в момента, в който този източник на пари се изпари, Вие да имате ще имате едно нищо.

Друг е проблемът, че някои хора могат да спестяват, но не си инвестират парите правилно. Когате сте събрали някаква сума и сте решили да я инвестирате в нещо, къде бихте я вложили: при зидаря, който си мисли, че може да купи ценни бижута и да ги продава с надценка или на строителя, който иска да построи къща и да я продаде?

Отговорът може да Ви изглежда очевиден, но повечето хора правят грешката да инвестират в хора, които искат да направят нещо, от което не разбират. Инвестирайте в човека, който си е написал домашното!

Ако искате да научите повече, можете да прочетете статията ни ТУК.

Ако искате да бъдете уведомени, когато публикуваме статия като тази, може да се регистрирате за нашия бюлетин, като скролнете надолу!

Благодарим Ви за вниманието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This

Сега можете да спечелите безплатна аудио книга!

Включете се към нашия абонаментен списък, за да получавате безплатни аудио книги, новини и промоционални оферти, които са достъпни само за нашите абонати.

Благодаря ти, че се вклюючи! До няколко минути ще получиш имейл, от който ще разбереш повече за историята на сайта и за какво се борим.Докато пристигне, можеш да изтеглиш откъс от аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството от този линк: https://www.dropbox.com/s/f7b3nebjgkw56d7/YT_KARNEGI.mp3?dl=0Благодаря ти,че ни се довери!Ако имаш някакви въпроси, аз съм на разположение да ги отговоря! Можеш да използваш формата за контакти тук: https://audiobookbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/ , за да ми пишеш.Желая ти прекрасен ден,Светослав